United Wardrobe

Contactgegevens

Herculesplein 25
3584 AA Utrecht

Mail: sjuul@unitedwardrobe.nl
Website: https://unitedwardrobe.com

Contactpersoon: Dhr. Sjuul Berden
Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties:

Start Initiatief: 01/07/2013
Einde Initiatief: –

Samenvatting
United Wardrobe is online community die het kopen en verkopen
van 2e hands fashion eenvoudig en leuk maakt.

Omschrijving

United Wardrobe is een online community waarin het kopen en verkopen van kleding, schoenen en accessoires op een leuke en eenvoudige manier mogelijk maakt.
Bijna iedereen heeft wel items in zijn/haar kleding kast die zij niet meer aantrekken, terwijl andere personen deze kleding nog steeds mooi vinden. Het is de bedoeling om 2e hands kleding een nieuw bestaan te geven door verkopers en kopers bij elkaar te brengen in de community van United Wardrobe. United Wardrobe heeft een online plek gecreëerd waarin dit proces eenvoudig, betrouwbaar en op een leuke manier verloopt.
United Wardrobe is een sociale marktplaats, geen kledingwinkel of kringloop. Wij hebben een platform ontwikkeld waar modeliefhebbers op een leuke en interactieve manier in elkaars kledingkast kunnen kijken en hieruit nemen wat ze willen.

Onze 120.000 gebruikers hebben meer dan 50.000 producten te koop staan op ons netwerk. We hebben dus een giga assortiment zonder zelf een product te bezitten. Bij elke verkoop/aankoop betaalt de koper €1,99 transactiekosten en de verkoper 10% van de transactiesom. Op deze manier verdienen we geld en stimuleren we het kopen van tweedehands kleding.

Bereik
Hoeveel mensen zijn er bij de organisatie van het project betrokken? 1-5
Hoeveel Mensen bereikt u er mee? 50.000 en meer

Onderzoek
United Wardrobe wil niet meewerken aan onderzoek door studenten.

Vestiging