Sharity

Contactgegevens

Vossebes 1
3903 EK Veenendaal
info@sharity.eu
http://www.sharity.eu/

Contactpersoon: –

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: Beursvloer ‘s-Hertogenbosch, Beursvloer Ede, MVONederland, Stichting Present Veenendaal
Start Initiatief: 2007
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Sharity verleent diensten met als doel het leggen van langdurige relaties tussen bedrijfsleven, de overheid (gemeenten, provincies) en maatschappelijke organisaties

Omschrijving

Sharity is gepassioneerd over maatschappelijk betrokken ondernemen. Want bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben elkaar veel te bieden. Maatschappelijk betrokken ondernemen verbindt mensen en organisaties op een praktische manier. Bedrijven hebben de mogelijkheid om met hun mensen en middelen te delen met organisaties die financieel of professioneel minder sterk zijn. En maatschappelijke organisaties hebben een overtuiging die bedrijven inspireert. Het mooie van de praktische verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties is dat het resultaat geheel ten goede komt aan de lokale samenleving.
Sharity is in 2007 gestart als initiatief om verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wij zijn succesvol omdat we op een unieke manier werken. Ten eerste is er het uitstekende netwerk bij zowel lokale bedrijven als (nationale) maatschappelijke en welzijnsorganisaties. In combinatie met vele jaren ervaring in het professioneel organiseren van evenementen is een onderscheidende mix ontstaan. Sharity weet hoe bedrijven functioneren en kent de ondernemers achter deze bedrijven. En Sharity heeft de passie en het hart om te begrijpen wat de behoeften zijn van maatschappelijke organisaties.

Vestiging