Kiddies Included

Contactgegevens

www.voordewereldvanmorgen.nl/duurzame-projecten/kiddies-included

Contactpersoon: Vera Pijl

Sponsor Initiatief:-
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Het lokaal verbinden van ondernemende ouders door samen te flexwerken op plekken waar ook hun kinderen welkom zijn. Dat wil ik mogelijk maken.

Omschrijving

Door het opzetten van flexwerk-meetings waar kinderen vanzelfsprekend zijn.Met goede flexwerk-faciliteiten én uitdagend speelgoed voor de kinderen.Voor startende ondernemers met kinderen die nog niet voldoende inkomsten genereren om kinderopvang te kunnen betalen.Die wel graag zakelijke resultaten willen boeken én het beste willen voor hun kinderen.

Op deze manier creëren ze gezamenlijk tijd en ruimte om werk te verzetten. Én de kinderen krijgen aanvullende kansen om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Het verbinden van ondernemende ouders,zodat ze elkaar leren kennen en een sociaal vangnet opbouwen van mensen met dezelfde uitdagingen,zodat ze hun ondernemersambities om kunnen zetten in daden en meer financiële slagkracht kunnen ontwikkelenén zodat hun kinderen hun sociale vaardigheden kunnen uitbreiden.

Ik heb het concept al in een pilot-versie getest, eerst in een lokaal theater dat overdag onderbezet was en vervolgens bij mij thuis. Ik heb ontdekt dat er veel animo voor is. En ik heb ontdekt wat succesvoorwaarden zijn. Waardoor ik vol vertrouwen ben over het slagen van het project!