J72

Contactgegevens

St. Jorisstraat 72
6511 TD Nijmegen
www.j72.nl

Contactpersoon: Sascha Stoffelen, Nils Roemen en Juul Martin

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2014
Einde Initiatief: –

Samenvatting

J72 is een nieuwe coworkplek voor delen en waarmaken in Nijmegen. Gevuld met meubels en ideeën van Waarmakerij en Huis van Overvloed. Je kunt er terecht om te coworken of om je eigen sociale doel waar te maken. Je kunt niet betalen met geld, allen door de plek of anderen daar te helpen.

Omschrijving

Wij bouwen aan een leukere, mooiere en duurzamere wereld. Samen, op basis van wat er al is, concrete bergen verzetten. We weten dat er een schat aan onbenutte bronnen is en er veel mensen willen helpen, simpelweg omdat ze er gelukkig van worden. Wij zijn een werkplaats waar jij zelf kan bouwen aan die leukere wereld en verbonden raakt met al die hulp en bronnen.

We bieden een open werkplaats voor mensen die:

– een eigen droom willen waarmaken dat buurt, stad en land nog mooier maakt. Samen doe-het-zelven, sociaal ondernemen, geef het je eigen naam. Zie hier een aantal voorbeelden. We faciliteren je met een werkplaats, wifi, koffie en leuke mensen om je heen die open staan om je te helpen. Ook kun je jouw project in de etalage hangen en zo nog meer hulp en bekendheid creëren.
– een leuke werkplek zoeken buitenshuis of buiten kantoor: ondernemende studenten, zzp’ers, buurtbewoners of flexwerkers. Kom bij ons werken, er is woffie (wifi en koffie), in ruil voor meedenken en (soms) meehelpen; interesse voor elkaar en de co-werkplaats.

Vestiging