The Colour Kitchen

Contactgegevens

Grebbeberglaan 15 2.03b
3527 VX Utrecht
stichting@thecolourkitchen.com
www.thecolourkitchen.com

Contactpersoon: Miranda van Doremalen

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2011
Einde Initiatief: –

Samenvatting
In Nederland zijn er nog veel jong volwassenen tussen de 17 en 35 waarvoor (blijven) werken niet vanzelf gaat. Ze moeten opboksen tegen de ‘gemiddelde’ norm die onze maatschappij stelt en hebben niet altijd de kansen gekregen die nodig zijn om je te ontwikkelen. In het Colour Your Dreams programma bieden we de leerlingen een kans op een nieuwe toekomst. In een jaar tot anderhalf jaar tijd worden zij opgeleid tot horecaprofessional met erkend diploma en uitgeplaatst naar een betaalde baan.

Omschrijving

Stichting The Colour Kitchen is verantwoordelijk voor alle projecten waarin mensen begeleid en/ of opgeleid worden. Dit doen we binnen de commerciële bedrijven van The Colour Kitchen. We hebben een aantal restaurants en bedrijfrestaurants waar je als leerling terecht kunt voor een opleidings- en/ of begeleidingsprogramma. The Colour Kitchen is een sociale onderneming. Een commercieel bedrijf met een groot maatschappelijk hart. We richten ons op horeca.
De missie van The Colour Kitchen is: Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans geven.
Dit betekent eigenlijk dat we een kans willen geven aan mensen die het zelf lastig vinden om een baan te vinden en te houden en/ of geen diploma hebben omdat ze het moeilijk vinden op school.

Vestiging