Smart Mama Coachprogramma

Contactgegevens

Oberonweg 263
3208 PG Spijkenisse
info@studerendemoeders.nl
www.studerendemoeders.nl

Contactpersoon: Annemieke de Jong

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2015
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Het Smart Mama Coachprogramma is een (overdraagbaar) blended learning coachingprogramma voor alleenstaande & jonge moeders. Waarbij ervaren studerende moeders in het kader van stage en leerwerktrajecten, andere jonge moeders coachen en begeleiding naar school en/of werk en bij de verdeling van school/stage/werk/zorg en priveleven. Het programma bevat themagerichte workshops en 24-7 online Ecoaching en begeleiding van een eigen ervaren coach, die hiervoor worden opgeleid met bijbehorend diploma.

Omschrijving

Wij geloven dat onderwijs dé sleutel is naar een betere toekomst voor moeder en kind.
Daarom ondersteunen en begeleiden wij jonge en alleenstaande moeders naar een opleiding en bieden coaching naar een evenwichtig vitale balans in de combinatie van studie, stage, werk en zorg. Hiervoor hebben wij een effectieve methode ontwikkeld.
Onze missie is dat zo veel mogelijk alleenstaande en jonge moeders een opleiding kunnen volgen, dit kunnen combineren met de zorg voor hun kind en een diploma kunnen halen ten einde duurzame economische zelfstandigheid te bereiken en voortijdig uitval te voorkomen

Vestiging