Konnektid

Contactgegevens

www.konnektid.com

Contactpersoon: Michel Visser

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2011
Einde Initiatief: –

Samenvatting

Wij geloven dat je alles kunt leren van de mensen om je heen. Alles wat je nodig hebt is toegang tot deze mensen en hun kennis, daar helpt Konnektid je bij! Wij hebben ontdekt dat de mogelijkheden om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen eindeloos zijn als je in contact staat met de mensen om je heen. En zo maken jullie samen jullie buurt ook een stuk gezelliger!

Omschrijving

Konnektid is ontstaan in het grote dorp Amsterdam. Maar of je nu in een dorpje met 500 mensen woont of een stad deelt met 20 miljoen anderen, met Konnektid kun je altijd in contact kunnen met de kennis en mensen die jij nodig hebt.

Groei door te leren – Ken je dat geweldige gevoel wanneer je iets nieuws leert en er elke dag beter in wordt? Precies! Denk eens even na… wat zou jij willen leren? Deel je passie – Wat is jouw hobby of passie? Deel je kennis en vaardigheden, help anderen zichzelf ontwikkelen en ervaar de serotonine-high als je anderen helpt! Verbreed je netwerk – Via Konnektid ontmoet je nieuwe mensen en zul je verbaast staan van alle kennis en unieke vaardigheden om je heen. Let’s get Konnektid!