Gave dingen doen

Contactgegevens

Nieuwstraat 63
7411 LJ Deventer
info@gavedingendoen.nl
www.gavedingendoen.nl

Contactpersoon: Bas Mennink

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2010
Einde Initiatief: –

Samenvatting

Gave Dingen Doen is een platform voor open- en sociale innovatie, waar mensen elkaar helpen om ideeën, vragen of dromen te realiseren. Onder begeleiding van onze facilitators wordt een creatieve en inspirerende sessie georganiseerd.

Omschrijving

Het leuke is dat wanneer het gaat over “gave dingen doen”, dat iedereen daar blij van wordt. Iedereen heeft daar een gevoel bij. Wat het in de vorm betekent is voor elk individu weer anders, maar de gedeelde vibe is hetzelfde.

Als je werkt aan iets, een project of een onderwerp, (bij voorkeur iets waar je zelf blij van wordt) dan kun je dit onderwerp ‘pitchen’ aan een groep met mensen met de meest uiteenlopende disciplines en achtergronden. Stel de groep een concrete vraag over jouw onderwerp en vervolgens kan je het beste loslaten en de avond over je heen laten komen.

Als deelnemer aan de bijeenkomst stel je vrijblijvend jouw kennis en kunde ter beschikking aan de persoon die zijn verhaal doet. Met elkaar ga je kijken of je het onderwerp van de pitcher naar een volgend niveau kan tillen. De opdrachten kunnen uiteenlopen van feedback geven op een concept, tot een viral bedenken voor een nieuw te lanceren merk.

Vestiging