Citydwellers

Contactgegevens

De Heuvel 235-237
5611 DK Eindhoven
info@citydwellers.nl
http://www.citydwellers.nl/

Contactpersoon: Kevin de Haas

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Citydwellers is een non-profit stichting ontstaan uit projecten die door de nieuwe politiek geen kans op overleven meer hebben. Bij Anke Blumenberg en Jacqueline Starmans’ aanpak, komt de opbrengst niet zo zeer uit subsidies, maar met name uit de verkoop van mode en interieurproducten, grotendeels worden gemaakt uit gerecyclede grondstoffen. Intensieve samenwerking met designers, bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen staat voorop.

Omschrijving

Vanuit de Pop-Up-Shop biedt Citydwellers leer-werkplekken en stageplekken aan leerlingen van diverse opleidingen. Personen die tijdelijk niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt krijgen de gelegenheid hun competenties te testen en hun portfolio op te bouwen.
Citydwellers is een plek waar diverse disciplines samen komen. Van een tiental leer-werkplekken is het project uitgegroeid tot een leer-werkcentrum voor mensen die kennis willen opdoen in een open source-omgeving, met ruimte om te experimenteren. Vaktechnieken en nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan en worden doorontwikkeld. Talenten worden samengebracht om eigentijdse projecten te realiseren. Met een goed onderbouwd plan maak je kans je ondernemerschap te testen op een A-lokatie en maak je deel uit van een boeiend netwerk. Met je ondernemersplan als leidraad test en perfectioneer je je eigen concept in de praktijk.

Vestiging