Brownies and DownieS |Helmond

Contactgegevens

Markt 24
5701 RK Helmond

Mail: helmond@browniesanddownies.nl
Website: http://www.browniesanddownies.nl/

Contactpersoon:
Mevr. Loes Theumifz

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties:

Start Initiatief: 01/01/2012
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Het grootste en gezelligste lunchcafé van Helmond wat werkt met verse producten en een team van jong volwassenen met een verstandelijke beperking zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Omschrijving

Het grootste en gezelligste lunchcafé van Helmond werkt enkel met verse producten. Onze koks bereiden alles zelf, van mayonaises tot soepen en van broodjes tot aan de lekkerste maaltijden.
Wat ons lunchcafé zo bijzonder maakt is onze enorm enthousiaste bediening, op basis van dagbesteding, in combinatie met betaalbare hoge kwaliteit broodjes en gerechten. Een team van jong volwassenen met een verstandelijke beperking zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Ons bijzonder en gevarieerd team werkt vol overgave en trots om u en uw gezelschap een speciaal gevoel te geven wanneer u bij ons lunchcafé te gast bent.

In 2012 is besloten de groei van Brownies&downieS voort te zetten middels een franchiseconstructie. Deze constructie is erg succesvol gebleken, gezien het feit dat Brownies&downieS op dit moment negentien vestigingen telt, verdeeld over Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland. Brownies&downieS heeft als doel in 2020 zeventig vestigingen te hebben verdeeld over Nederland & België ( en Kaapstad) zonder het idealisme uit het oog te verliezen! Voor meer informatie en de adressen, zie de website!

Bereik
Hoeveel mensen zijn er bij de organisatie van het project betrokken? 5-10 per vestiging
Hoeveel Mensen bereikt u er mee? 1000 en meer

Onderzoek
Brownies and Downies|Helmond wil meewerken aan onderzoek door studenten.

Vestiging