Zomersbuiten

Contactgegevens

De Akkers 12
9665 MZ Oude Pekela
groen@campingzomersbuiten.nl
http://www.campingzomersbuiten.nl/

Contactpersoon: Jelle de Vries

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Natuurlijk, parkachtig en speels aangelegde camping met groen en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Omschrijving

Camping ZomersBuiten is een splinternieuwe, kindvriendelijke, kleinschalige groene camping aan de rand van het Westerwolde in het prachtige Oost Groningen. Waar rust, ruimte, frisse lucht en donkere nachten nog te vinden zijn is ZomersBuiten een plek waar je de seizoenen kunt meebeleven, met duurzaamheid hoog in het vaandel en een grote ecotuin. U mag hieruit plukken of groente oogsten voor de dagelijkse maaltijd. Voor kinderen is er een zandspeelplaats of hutten bouwen in het speelbos. Dieren in de dierenweide voeren? Eigen huisdier meebrengen? Kampvuurtje? Zoekt u het verderop? Er is een heel landschap te ontdekken en te genieten! Nieuwsgierig? www.campingzomersbuiten.nl

Duurzame voorzieningen: helofytenfilter, zeer goed geïsoleerd sanitairgebouw met pl- en ledverlichting, warmtewisselaar, hergebruikte douche/toiletwanden en -deuren, ecotuin, compostvat, gescheiden afval in Molok van Sita.
Nog te realiseren: groendak, zonneboiler, zonnecollectoren, windmolen. Bouwen eigen woning.

Wij willen laten zien dat duurzaam leven niet gelijk staat aan afzien maar zeker comfortabel kan zijn. Ook willen wij laten zien hoe e.e.a. werkt. Zodoende willen wij mensen enthousiast maken om ook hun bijdrage te leveren aan duurzaamheid en natuur.

Dit alles onder het motto: Groenkunjeeten Snoepuitdetuin Zonwindenwater bewarenvoorlater!

Vestiging