watMooi

Contactgegevens

Diependaalselaan 153
1214 KA Hilversum
info@watmooi.nl
www.watmooi.nl

Contactpersoon: Joke Bom

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties:
Start Initiatief: 2006
Einde Initiatief: –

Samenvatting
WatMooi wilt de wereld een beetje mooier maken. WatMooi verkoopt kleding en accessoires van merken die werken met respect voor het milieu en de mensen die het maken. Dat is belangrijk want mode is een van de meest vervuilende industrieƫn en de uitvinder van zaken als sweat shops en kinderarbeid. Er valt dus veel te verbeteren en mode biedt de kans om die veranderingen leuk en aantrekkelijk te maken; duurzaamheid wordt fun.

Omschrijving

WatMooi zoekt voor jou mooie kleding met een goed verhaal. Alle kleding bij watMooi heeft iets extra’s: grondstoffen worden biologisch verbouwd en eerlijk (Fair Trade) ingekocht. Er worden materialen en verfstoffen gebruikt die minder schadelijk zijn voor het milieu. Er worden goede doelen gesteund. Dat draagt beter en daar worden de mensen die het maken ook beter van.
We zien dat nog maar weinig mensen beseffen dat de keuze van hun kleding echt een verschil kan maken, al is dat dan vaak in andere (ontwikkelings)landen. Dat verhaal willen we graag vertellen. En kleding verkopen die inspireert en mensen mooier maakt, maar ook de wereld een beetje mooier maakt; dat is de kern van watMooi

Vestiging