VerdraaidGoed

Contactgegevens

Scheepsbouwweg 8
3089 JW Rotterdam
info@verdraaidgoed.nl
www.verdraaidgoed.nl

Contactpersoon: Lisanne Addink-Dölle

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2011
Einde Initiatief: –

Samenvatting

VerdraaidGoed is een duurzaam projectbureau, dat op speelse wijze verspilling tegen gaat. Wij ontwikkelen duurzame concepten en produceren en verkopen duurzame producten die veelal zijn gemaakt van restmaterialen. Door direct hergebruik verkleinen we de afvalberg en vergroten we bewustzijn rond afval. Daarnaast produceren we zoveel mogelijk i.s.m. sociale werkplaatsen.

Omschrijving

In Nederland wordt jaarlijks zo’n 50 miljoen ton afval geproduceerd. Op het gebied van recycling van dit afval doen we in Nederland al aardig ons best. Maar als het gaat om direct hergebruik gebeurt er eigenlijk nog maar weinig. VerdraaidGoed brengt hier verandering in. Wij verkleinen met onze producten de afvalberg, doordat we restmateriaal gebruiken als directe grondstof voor onze producten.

VerdraaidGoed producten worden gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat we produceren in Nederland voorkomen we grote transportafstanden en kunnen we er zeker van zijn dat onze producten onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt.

VerdraaidGoed producten zijn bruikbaar en leuk. Het gaat om duurzaam design met een knipoog. Tegelijkertijd maken ze mensen bewust van het feit dat goede, betaalbare producten niet van ver hoeven te komen en er ook geen nieuwe grondstoffen voor nodig zijn om ze te maken.
Met een knipoog

Vestiging