Van Hulley

Contactgegevens

Nieuweweg 16
9711 TD Groningen
boxers@vanhulley.nl
http://www.vanhulley.nl/welkom

Contactpersoon: Jolijn Creutzberg

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2012
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Van Hulley maakt van je favoriete-maar-versleten overhemd een unieke boxershort. De productie in het naaiatelier in Groningen wordt gedaan door vrouwen met grote afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Van Hulley gaan ze anderhalve dag per week naar school om zo hun entreebewijs voor het MBO te halen. Dat brengt hun dichter bij het realiseren van hun dromen.

Omschrijving

Van Hulley gelooft in de kracht van samen kleine stappen zetten. Als iedereen die op het punt staat een overhemd weg te doen, zich bewust wordt van de waarde die het nog heeft, dan draagt dat al bij aan de bewustwording. Stel dat al deze mensen ook nog een Van Hulley bestellen, dan geven zij zowel op het gebied van duurzaamheid als op het sociale vlak een zetje. En daar doen we het allemaal voor!
Met Van Hulley willen we vrouwen een kans geven op betaald werk, en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een duurzamer samenleving. Katoen is tenslotte in productie zeer milieubelastend. Hoe groter Van Hulley wordt, hoe meer vrouwen we kunnen helpen, en hoe minder boxers uit ‘nieuwe’ katoen!

Vestiging