This Side Up

Contactgegevens

Korte Papaverweg 2
1032 KB Amsterdam
info@tsutrade.com
www.thissideup.coffee/

Contactpersoon: –

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: stichting Progreso / ProClimate
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
This Side Up heeft als doel om “direct trade” de nieuwe standaard voor koffieinkoop te maken voor micro-branders in heel Europa.

Omschrijving

Koffieboeren verdienen nog steeds een fractie van de totale handelswaarde van hun product en veel goede koffie blijft onbereikbaar. Dat terwijl de middelen beschikbaar zijn om goede koffie te ontdekken en aan te bieden aan enthousiaste koffiebranders tegen een meer dan eerlijke prijs.
This Side Up is een gratis online platform waarop koffiebranders direct met koffieboeren in Oost Afrika in contact komen en direct met elkaar kunnen handelen. This Side Up verzorgt vervolgens het vervoer. Doordat we orders van meerdere koffiebranders combineren en per volle container naar Europa verschepen, creëren we tevens een duurzamere, goedkopere logistieke dienst voor de brander. This Side Up heeft als doel om “direct trade” de nieuwe standaard voor koffieinkoop te maken voor micro-branders in heel Europa.

Onze grootschalige aanpak zal ervoor zorgen dat boeren gemakkelijk relaties opbouwen en kennis uitwisselen met de koffiebrander – en daarom een hogere, constante prijs voor kwalitatief superieure koffie ontvangen.

Vestiging