Green paper company

Contactgegevens

Busplein 36-38
1315 KV Almere
sales@greenpapercompany.com
www.greenpapercompany.com/

Contactpersoon: Chris Roodhart

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2008
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Kopieerpapier van suikerriet
De grondstof voor Copy Crown en TNPL Copier bestaat voor 60 tot 70 procent uit bagasse, suikerrietpulp, dat overblijft na de productie van rietsuiker. Onze fabriek en de suikerrietvelden staan in India een van de grootste suikerproducenten ter wereld. Bagasse is een restproduct.

Omschrijving

Door gebruik te maken van alleen ECO vriendelijke ruwe ingrediënten, wordt in vergelijking met een doorsnee 100% houtpulp papierfabriek en bij een gemiddelde productie van 780 ton per dag, door ons maar liefst 6500 bomen gespaard.
De fabriek is Government owned en is voorzien van modernste apparatuur en mede hierdoor zijn er lagere emissies en een minimaal gebruik van bleekmiddelen, dit zorgt voor een mooi product welke aan alle eisen voldoet.Het gebruik van hoofdzakelijk suikerriet (bagasse), geeft een Eco-vriendelijk product, doch hierdoor kan, afhankelijk van het seizoen, de samenstelling iets variëren.
De fabriek is uitgerust met een efficiënte chemicaliën herwinnings-sectie, een moderne afvalwater zuiveringsinstallatie, welke tezamen met een warmte-krachtkoppeling systeem, zorg draagt voor een doorlopende stroom aanvoer, tevens is onze partner FSC gecertificeerd, dit alles maakt dat dit een zeer milieu vriendelijke Paper Mill is.
Door gebruik te maken van TNPL Copier en/of Copy Crown redt U tijdens het printen daadwerkelijk bomen.

Vestiging