Sustainable Style

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 22A
2421 LC Nieuwkoop
info@modevoormorgen.nl
http://www.sustainablestyle.nl/

Contactpersoon: Claudia Hulshof

Sponsor Initiatief:-
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2009
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Sustainable Style is een samenwerking van trendanalist Lynsey Dubbeld en image consultant Claudia Hulshof. Bedrijven, overheidsinstellingen, non-profit organisaties en zelfstandigen voor wie MVO belangrijk is, leren een zakelijke kledingstijl te ontwikkelen die past bij hun werkomgeving, klantenkring en ambities. Daarbij besteden Dubbeld en Hulshof speciaal aandacht aan duurzame keuzes.

Omschrijving

Sustainable Style is een praktische training van één dag met alle informatie en inspiratie voor een duurzame stijl. Dat wil zeggen: voor een zakelijke kledingstijl die voorrang geeft aan eerlijke en groene mode. Alle deelnemers gaan naar huis met handzame tips om aantrekkelijk en effectief gekleed op de werkvloer te opereren. En om daarbij bewuste keuzen te maken voor duurzame kleding. Zodat de garderobe fair, fris en fraai wordt.

Deze training geeft antwoord op vragen als:

Wat is persoonlijke stijl?
Welke imagoaspecten spelen bij de beste kledingkeuze op je werk?
Hoe kan stijl duurzaam zijn?
Wat zijn do’s & dont’s als het gaat om milieu-, mens- en diervriendelijke kleding?
Hoe is een zakelijke kledingstijl effectiever én duurzamer te maken?
De training Sustainable Style is bij uitstek geschikt voor professionals van ‘groene’ organisaties en bedrijven – en voor alle instellingen die beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen serieus nemen. Niet alleen waar het gaat om de handelswijze van producenten en om de communicatie met klanten, maar ook om het welzijn van werknemers. Voor organisaties die samenwerken met het bedrijfsleven is de training een must.

Vestiging