Sew Natural

Contactgegevens

Zeilmakerpad 7
4813 KD Breda
info@sewnatural.eu
http://www.sewnatural.eu/nl/

Contactpersoon: Marieke Kegler

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2010
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Sew Natural is leverancier van ecologisch geproduceerde kledingstoffen en biologisch katoen naaigaren voor zowel zelfmaakmode als voor professionele mode ontwerpers.

Omschrijving

Sew Natural is sinds 2010 dé Webshop voor al je biologische stoffen! Hier vind je kledingstoffen & hobbystoffen van bijvoorbeeld biologisch katoen, bamboe, hennep, soja en/ of linnen. Ook vind je bij Sew Natural Biokatoen Naaigaren en Quilt Voering.
Ik selecteer voor jullie een uitgebreid assortiment van verschillende soorten stoffen. Van ‘gewoon’ Biokatoen in veel verschillende kleuren, tot Biokatoen Tricot, Denim, Linnen en Ribcord. Van effen stoffen tot leuke prints. Alle stoffen die ik uitkies vind ik zelf erg mooi, maar het belangrijkste criterium is dat de stoffen 100% ecologisch geproduceerd en gekleurd zijn, en liefst ook nog fair trade.

Naast de verkoop van stoffen en fournituren ontwerp en maak ik ook graag mijn eigen Naaipatronen. Ik vind het heerlijk om Tassen, Dekens en ook Kleding te maken volgens eigen ontwerp. Van mijn leukste creaties schrijf ik PDF NaaiPatronen, zodat jij ook zelf aan de slag kunt. Hierbij ligt de nadruk op het creatief hergebruik van oude kleding en textiel, aangevuld met de eigen biologische stoffen.

Ik wil graag bijdragen aan een duurzame en ecologisch verantwoorde levensstijl. Door mijn passie in ‘schoon handwerk’ met jullie te delen, hoop ik iedereen te inspireren tot meer hergebruik van oude kleding en textiel en anders te kiezen voor een ecologisch alternatief voor stoffen en fourniture.
Door de verkoop van alleen ecologisch geproduceerde stoffen en fournituren hoop ik mensen bewust te maken van een duurzaam, fair trade en gezond alternatief voor kleding- en hobbystoffen.
Verder wil ik met mijn Naaipatronen en Recycle Ideeën iedereen inspireren tot het zelf maken van tassen en kleding, en het creatief hergebruik van oude kleding en textiel. Iedereen kan zelf iets moois maken, dat hoeft niet moeilijk te zijn!

Vestiging