OpZijnPlek

Contactgegevens

Arthur van Schendelpad 6
2343KN Oegstgeest
info@opzijnplek.nl
http://http://www.opzijnplek.nl//

Contactpersoon: Sascha Grootenboer

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2006
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Opzijnplek wil jou inspireren kinderen hun wereld zelf te laten ontdekken en beleven en een voorbeeldfunctie te zijn als het gaat om duurzaam opgroeien.

Omschrijving

Laat kinderen zelf ontdekken en beleven. Op een unieke manier ervaren kinderen hun plek en hun talenten. Ik ben altijd op zoek naar speelgoed, spel- en ontwikkelmateriaal voor buitenspelen en binnenspelen zodat kinderen duurzaam opgroeien, hun passie ervaren en hun wereld zelf kleur kunnen geven! Zo krijgen ze een duurzame relatie met de wereld om hen heen!Wij vinden het belangrijk dat onze producten waar mogelijk ecologisch, biologisch of duurzaam in gebruik zijn. In onze ogen is een product duurzaam als het bijdraagt aan de ontwikkeling van een kind. Als wij duurzaam opvoeden krijgen we kinderen die duurzaam opgroeien!
Kernwoorden: hergebruik, recyclen, biologisch, ecologisch, Nederlands of Europees fabricaat, FSC, natuurlijke fabricatieprocessen, fabricage door mensen met een beperking, kwaliteit, groene stroom, spelen met natuurlijk materiaal, zorg voor milieu, zorg voor de aarde, zorg voor ontwikkeling, materiaal dat er toe doet!