Opgemärkt

Contactgegevens

Wijttenbachstraat 281
1093 HX, Amsterdam
ikben@opgemarkt.nl
www.opgemarkt.nl/

Contactpersoon: Nicky Kroon

Sponsor Initiatief: De drie waarden, Beter & leuk, De groene bocht
Betrokken Organisaties: Conscious Hotels, Humble brush, Drukkerij Raddraaier
Start Initiatief: 2014
Einde Initiatief: –

Samenvatting
onge, creatieve en milieubewuste mensen, een toegankelijke en inspirerende ontmoetingsplaats, een nieuwe speler op het gebied van duurzaamheid, geïnspireerd door Scandinavië – what’s not to like? Sluit je aan, laat je inspireren, doe mee als je wil en ontdek hoe leuk duurzaam is en tot wat een creatieve, enthousiaste, nieuwe generatie je eigenlijk behoort. Al onze activiteiten zijn laagdrempelig en ongedwongen, want duurzaam is een feestje en moet dus ook vooral toegankelijk en leuk zijn.

Omschrijving

De missie van Opgemärkt is enerzijds jonge, creatieve, ondernemende en milieubewuste mensen een toegankelijke en inspirerende ontmoetingsplaats bieden. Waar ze hun passie voor duurzame producten en innovaties kunnen delen met elkaar én met een bredere doelgroep die (potentieel) geïnteresseerd is in duurzaamheid. Anderzijds is Opgemärkt een echte community voor iedereen die (potentieel) geïnteresseerd is in duurzaamheid.
We willen de wereld laten zien dat duurzaam leven niet alleen belangrijk of sociaal wenselijk, maar vooral ook heel leuk, mooi en gemakkelijk is. We zijn geïnspireerd geraakt door Scandinavië. Ze lopen daar voorop in innovatieve ideeën (100% afbreekbare verpakkingen bijvoorbeeld, hoe cool is dat) en er wordt superpositief naar duurzaamheid gekeken. En ook niet onbelangrijk, Scandinaviërs hebben stijl – en waarom zou duurzaam niet stijlvol kunnen zijn?

Vestiging