Myomy

Contactgegevens

Kloosterstraat 1a
1411 RS Naarden-Vesting
info@myomy.nl
www.myomydogoods.com

Contactpersoon: Marja Baas

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2007
Einde Initiatief: –

Samenvatting

MYOMY is het Nederlandse modemerk dat producten ontwerpt, produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. En die in Nederland en daarbuiten een warm welkom vinden. Onze producten verbinden de wereld van fashion & design met de wereld om ons heen. Een wereld die we samen beter kunnen maken. Let’s do good!

Omschrijving

MYOMY, lees: “my-o-my”, is gestart in 2007 als Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. Ze is bekend van haar expertise op gebied van het duurzaam looien, van eerlijk verkregen leer en haar superieure fairtrade vakmanschap. De ontwerpen komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse Designtalenten. Het merk MYOMY geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel mee aan haar iconische Dutch Design tassen.

Met de aankoop van een MYOMY tas ben je niet alleen een trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Sinds 2007 produceert MYOMY design tassen van eerlijk verkregen leer. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies. Het looiproces van het MYOMY leer is aan continue verbetering onderhevig om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt worden, zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft.

De producten worden geproduceerd door de lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen, waar zij een menswaardig bestaan opbouwen met goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie.

Hierdoor is elk MYOMY product een uniek item dat niet alleen ons, maar ook de maker trots maakt. Een stap richting een mooie wereld waarin we allemaal goed doen.

Vestiging