LÖV eco jassen

Contactgegevens

Dalweg 51
6821 JM Arnhem
info@lov-urban.com
http://www.lov-urban.com

Contactpersoon: Carolien van Merksteijn

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
The Löv story is: Mensen met een urban lifestyle de ultieme drie-seizoenenjas bieden die modieus, functioneel en fair is en een regenjas overbodig maakt.

Omschrijving

Door toepassing van technische stoffen zijn de jassen zowel weersbestendig (waterdicht of waterafstotend) en ademend. In het ontwerp is ook rekening gehouden met verschillende weersomstandigheden door technische kenmerken toe te voegen, zoals een verborgen capuchon en verstelbare mouwen.
De met zorg geselecteerde stoffen, laminaten en finishes, alsmede de fournituren, zijn zo milieuvriendelijk mogelijk. Ook zijn de jassen vervaardigd onder goede arbeidsomstandigheden bij onze fabriek in China (volgens de 8 punten van de Fair Wear foundation).
Onze visie is: Mensen met een urban lifestyle de ultieme drie-seizoenenjas bieden die modieus, functioneel en fair is en een regenjas overbodig maakt.
Ook voor de stoffen geldt dat ze fashionable, functional en fair moeten zijn. We streven naar een product dat voor 100% aan deze voorwaarden voldoet en resulteert in een goed geprijsd eindproduct. De stofkeuze is het resultaat van deze afweging en geeft duidelijk onze intentie weer om zo dicht mogelijk bij fashionable, functional en fair te komen.

Vestiging