Kiindfestival

Contactgegevens

Merensstraat 57
1624 TJ Hoorn
info@kiind.nl
http://kiind.nl/TextPage/1/OverKiind.html

Contactpersoon: Sandii Zachte

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: Panta Rhei, Theaterbureau Vanaf 2
Start Initiatief: 2014
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Op 13 september vindt het Kiindfestival plaats, waar alle uitgangspunten van het online magazine voor bewuste ouders in de praktijk worden gebracht!
Nu is het tijd voor het Kiindfestival, waar je biologisch picknickt, fantastische kindertheater bekijkt, over een groene markt struint en vooral veel deelt met elkaar. Ruil kinderkleding en speelgoed met elkaar, bezoek een workshop over verzorgingsproducten maken, luister naar een akoestisch bandje en geniet van de eenvoud van het mooie leven!

Omschrijving

We stimuleren een bezoek met trein of fiets, door daar vette korting op de entreeprijs voor te geven en nodigen iedereen uit om er een mooie duurzame dag van te maken.
Op de groene markt word je hebberig van alle duurzame producten. De catering is geheel biologisch en deels vegetarisch en veganistisch. Overal wordt aan gedacht! Voeden kun je op een rustige plaats doen. Kinderen kunnen huttenbouwen, prieken in het zand en met water kliederen. Volwassenen kunnen spelen, picknicken, workshops volgen, bandjes luisteren en genieten van zo’n dag waar er veel meer van mogen zijn.

Vestiging