Justnuts

Contactgegevens

Maziestraat 19
2514GT Den Haag
hoi@justnuts.nl
www.justnuts.nl/

Contactpersoon: Erik

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties:
Start Initiatief: 2011
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Wij zijn justnuts en wij maken lekkere en gezonde tussendoortjes van fruit, granen en noten. Het doel is om te laten zien dat tussendoortjes lekker en echt gezond kunnen zijn. En dat het niet zo moeilijk is om een eerlijk product te maken.

Omschrijving

Regelmatig stonden we met trek voor de snoepautomaat. Zin in een tussendoortje, alleen zat er nooit iets echt goeds in. Daarom zijn we dat zelf gaan maken. Tussendoortjes die goed voor je zijn.
We hebben de hele wereld afgezocht om het beste fruit, de gezondste granen en noten voor onze treats te vinden. We hebben ze geproefd en gekeurd, en we kwamen tot één grote conclusie. Voor de lekkerste noten en gedroogd fruit heb je een paar dingen nodig: een goede en gezonde boom, een energierijke bodem, een boer die goed voor zijn boompjes zorgt en genoeg zon en regenwater. Franse wijnmakers noemen die combinatie ‘terroir’. Met die kennis in ons achterhoofd, vonden we behoorlijk wat lekkers in o.a. Canada, Vietnam en Bolivia.
Waar onze ingrediënten ook vandaan komen, ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn geteeld, verhandeld en verpakt met respect voor mens, natuur en omgeving. Dat is zoals onze moeder ons heeft geleerd met mensen om te gaan, en volgens ons de enige manier van zaken doen die toekomst heeft.
Onze zakjes bevatten naast gedroogd fruit ook bijna dertig gram noten en zaden, en dat is precies de hoeveelheid die de Wereldgezondheidsorganisatie je dagelijks aanbeveelt. Wat een toeval. En onze bars zitten volgestopt met fruit. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en biologisch, en de noten zijn eventjes gedroogd, zodat ze goed smaken en alle goede dingen er nog in zitten.
Zo zijn ze goed voor jou, en goed voor mens en natuur. En dus noemen we ze Happy Honest Treats.

Vestiging