HugoHopper

Contactgegevens

Middenwaard 127
1703 SC Heerhugowaard
info@hugohopper.nl
http://www.hugohopper.nl

Contactpersoon: Marieke Boon

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2010
Einde Initiatief: –

Samenvatting
De HugoHopper bestaat uit verschillende vervoersdiensten in de stad Heerhugowaard. Oa vaste buslijnen die de wijken met elkaar verbinden, vervoer van deur tot deur voor mensen met een beperking en vervoer naar sport en activiteiten voor cliënten van zorgorganisaties. De chauffeurs zijn allemaal vrijwilligers en ook een groot deel van het werk op kantoor (administratie, PR, roosters) en voor het wagenpark gebeurt door vrijwilligers (totaal 122).

Omschrijving

Als u mee wilt met de HugoHopper, kunt u bij een stopplaats gaan staan of langs een straat waar de bus doorheen rijdt (zie ook de pagina “routes en tijden”). Steek uw hand op als u de bus aan ziet komen rijden.
Als u instapt, moet u een kaartje kopen voor € 0,50. Dit kaartje is geldig voor een reis in één richting, een zogenaamd enkeltje dus. Als u terugreist, moet u een nieuw kaartje kopen. Met het kaartje kunt u wel overstappen bij Winkelcentrum Middenwaard. Vanaf Winkelcentrum Middenwaard vertrekken alle bussen op hetzelfde tijdstip. U heeft dus altijd een goede aansluiting bij het overstappunt !
Een rollator, buggy en/of uw boodschappen kunnen mee in de HugoHopper. Als u wilt, kan de chauffeur u helpen met in- en uitstappen en het in- en uitklappen van uw rollator of buggy.

Vestiging