Grunneger Power

Contactgegevens

Waagstraat 1
9712 JX Groningen
info@grunnegerpower.nl
http://grunnegerpower.nl/

Contactpersoon: Daan Terlingen

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Coöperatieve vereniging Grunneger Power U.A. Wij stellen burgers in Groningen, Haren en Ten Boer in staat hun eigen duurzame energie op te wekken. Alleen, of samen met anderen. Deze energie kan op verschillende manieren opgewekt worden waarbij onze focus vooral ligt op zonnepanelen, op het eigen dak of op geschikte daken in de buurt. Het overschot aan energie wordt teruggegeven aan het net. Zo realiseren we samen een gedecentraliseerde duurzame energiecentrale. Van consument naar producent dus.

Omschrijving

Grunneger Power. Uw energiecoöperatie uit het noorden. Wij geven energieadvies en leveren groene stroom en gas via NLD energie. Onze winst investeren we lokaal en duurzaam. We helpen u om van energieconsument een energieproducent te worden. Zo krijgen we energie in eigen hand!
Wij stellen u in staat uw eigen duurzame energie op te wekken. Alleen, of samen met anderen. Energie kan op verschillende manieren opgewekt worden. Onze focus ligt vooral op zonnepanelen, op het eigen dak of op geschikte daken in de buurt. Het overschot aan energie wordt teruggegeven aan het net. Zo realiseren we samen een gedecentraliseerde duurzame energiecentrale. Van consument naar producent dus.

Vestiging