GroengasMobiel

Contactgegevens

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
info@groengasmobiel.nl
http://www.groengasmobiel.nl/

Contactpersoon: René Laks

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
GroengasMobiel (GGM) vertegenwoordigt de gehele mobiele Groengas industrie in Nederland en heeft tot doel het rijden op Groengas in Nederland te stimuleren.

Omschrijving

Het gebruik van Groengas voor mobiliteitsdoelstellingen is de meest nabije optie voor klimaatneutrale mobiliteit. Groengas vermindert CO2 uitstoot, verbetert de luchtkwaliteit, stimuleert de Nederlandse economie en agrarische sector, maakt klimaatneutraal rijden mogelijk en is nu beschikbaar.

GroengasMobiel pleit voor een eerlijke fiscale behandeling van Groengasvoertuigen (in lijn met verschillende duurzame mobiliteitsoplossingen zoals elektrisch rijden), voor de bouw van meer Groengas tankstations en een groter aanbod van personenauto’s, light trucks, bussen en andere voertuigen op Groengas.

GroengasMobiel hecht veel belang aan samenwerking tussen partijen die zich bezighouden met automobiliteit, tankstations, Groengas distributie en andere stakeholders. Samenwerken is een noodzakelijke voorwaarde om vooruitgang te boeken.

Kortom, het rijden op Groengas is een uitgelezen kans om mobiliteit, duurzaamheid en zorg voor milieu en gezondheid te combineren want het verbetert de luchtkwaliteit en reduceert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Vestiging