Groeneveld Eten

Contactgegevens

Lagedijk 146-C
1544BL Zaandijk
info@groeneveldeten.nl
http://groeneveldeten.nl/

Contactpersoon: Linda Groeneveld

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties:
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Groeneveld Eten serveert biologische, verse producten die volledig in eigen keuken worden bereid.

Omschrijving

Wij verzorgen biologische catering op locatie bij bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een verzorgd en lekker product wat met een lach wordt geserveerd. Alle gerechten worden met liefde gemaakt.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema. De keuze voor een milieuvriendelijke lunch of bedrijfsborrel speelt hier goed op in. Veel bedrijven zijn bezig om zich te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en de zorg voor het milieu. Als U kiest voor biologische catering zullen klanten en collega’s dat zeer waarderen.
Biologische boeren en producenten krijgen een eerlijke prijs. Boeren en producenten werken met veel liefde en zorg, hard voor alles wat wij iedere dag eten en drinken. Daar verdienen ze een eerlijke prijs voor. Daarom zullen we aan onze klanten ook altijd een eerlijke prijs doorberekenen.
Biologische voeding is gezond. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleur-, smaak-, en geurstoffen of chemische bestrijdingsmiddelen. Kort gezegd: alles is lekker puur. Er zitten geen gekke stofjes aan het eten toegevoegd en er worden geen preventieve geneesmiddelen zoals antibiotica of hormonen gebruikt.
Biologisch is natuur- , milieu- en diervriendelijk

Vestiging