Groenekantoorartikelen.nl

Contactgegevens

te Beverwijk

http://www.groenekantoorartikelen.nl/

Contactpersoon: Helen Warmerdam

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2008
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Groenekantoorartikelen levert milieuvriendelijk kantoorartikelen aan organisaties. Door milieubewust inkopen, creëren we een wereld waarin wij kunnen werken en leven in harmonie met onze omgeving.

Omschrijving

Missie
Groenekantoorartikelen.nl wil bereiken dat zoveel mogelijk organisaties makkelijk duurzame kantoorartikelen kunnen inkopen. Zo levert Groenekantoorartikelen.nl een bijdrage aan een wereld waarin we produceren en consumeren in harmonie met onze omgeving.
Visie
Elke inkoopkeuze heeft invloed op het welzijn van mensen, dieren, klimaat en leefomgeving. Groenekantoorartikelen.nl wil groene kantoorartikelen bereikbaar maken voor zoveel mogelijk organisaties. Dit doen we door het meest duurzame alternatief per productgroep tegen een zo scherp mogelijke prijs op een zo eenvoudig mogelijke manier aan te bieden.
Praktisch en duurzaam
Er is ook een praktische kant. Op kantoor zijn er producten nodig om goed te kunnen werken. Showtassen zijn erg handig, maar PVC is toch schadelijk? Groenekantoorartikelen.nl selecteert de meest praktische, milieuvriendelijke producten in elke productgroep. Daarbij is Groenekantoorartikelen.nl steeds op zoek naar producten die milieuvriendelijker in hun soort zijn..
Consumenten zijn steeds kritischer bij het kiezen van hun leverancier. Duurzaamheid is een steeds belangrijker criterium bij het maken van keuzes. Door het inkopen van milieuvriendelijke kantoorartikelen bij Groenekantoorartikelen.nl kiest u voor een bijdrage aan een wereld waar duurzaam geconsumeerd wordt én voor een duurzame uitstraling.