GreenFox

Contactgegevens

Saturnusstraat 47
2516 AE Den Haag
info@green-fox.nl
www.green-fox.nl

Contactpersoon: Renzo Deurlo, Henk Klik en Martijn Hunteler

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2010
Einde Initiatief: –

Samenvatting

GreenFox maakt verlichting zuiniger. Dat doen ze onder andere met slimme TL en Led oplossingen. Zo kunnen bedrijven, scholen, industriehallen, parkeergarages, openbare gebouwen en kantoren direct energie en geld besparen en CO2-uitstoot verminderen.

Omschrijving

Het renoveren van verlichting doet Greenfox in samenwerking met ruim twintig sociale werkplaatsen in 25 gemeenten en dat aantal breidt zich nog uit. Door werk passend te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt benutten ze hun specifieke kwaliteiten optimaal. Bij GreenFox geloven ze namelijk dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft.

GreenFox is in 2009 opgericht door Renzo Deurloo, Henk Klip en Martijn Hunteler. Bij GreenFox hebben de medewerkers van de sociale werkplaatsen geen achterstand, maar juist een voorsprong op de arbeidsmarkt. GreenFox heeft 5 jaar geleden heel bewust voor deze manier van werken gekozen omdat medewerkers van sociale werkplaatsen goed zijn in het verrichten van repeterende werkzaamheden. Het leveren slimme maatwerkoplossingen op een duurzame en sociale manier is daarbij het uitgangspunt. De werkwijze is inmiddels bekroond als meest succesvolle werkgelegenheidstraject van de regio Utrecht. Daarnaast hoort GreenFox bij de twintig snelst groeiende bedrijven van Nederland en is de snelst groeiende social enterprise
Vestiging