Greenchoice

Contactgegevens

Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam
vragen@greenchoice.nl
www.greenchoice.nl

Contactpersoon: Dhr. Sjoerd Hartman

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: Natuurmonumenten, Nudge, De Windcentrale, Kieszon, Meewind, Wise, Nationale Duurzame Huizenroute, HIER Opgewekt
Start Initiatief: 2001
Einde Initiatief: –

Samenvatting

Greenchoice is de klantgerichte 100% groene energieleverancier van groene stroom en groen gas.

Omschrijving

Greenchoice levert groene stroom uit natuurlijke bronnen zoals wind, zon en biomassa. Uw (en onze) schadelijke uitstoot van gas wordt door ons gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten en door het planten of beschermen van bos. Naast CO2-gecompenseerd gas zijn wij in Nederland hard aan de weg aan het timmeren met het leveren van duurzaam gas uit mest en landbouwafval: biogas.

Energie besparen en opwekken
Wij geloven in een groene en leefbare wereld waarin iedereen zou moeten kunnen bijdragen. Daarom bieden wij zeer gunstige tarieven. Daarnaast streven wij ernaar dat onze klanten minder energie verbruiken dan het landelijk gemiddelde. Daarom adviseren, helpen en ondersteunen wij klanten bij energiebesparing en energieopwekking. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zon, de wind of omgevingswarmte. Onze wens is dat alle klanten evenveel energie opwekken als gebruiken.

Duurzame partners
Greenchoice neemt haar maatschappelijke rol serieus. Door eerlijk en oprecht te zijn, vol respect te handelen en voortdurend bewust te zijn dat energiebesparing deel uit maakt van het dagelijks leven. Samen met een aantal partnerorganisaties die een vergelijkbare duurzame visie hebben probeert Greenchoice dit bewustzijn bij iedereen te vergroten.

Goede service essentieel
Greenchoice handelt integer, open en duidelijk naar klanten en relaties. Medewerkers zijn helder in hun communicatie, geven eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. Wij vinden een goede service essentieel. Uiteindelijk zijn wij zelf ook klant en weten wij hoe belangrijk een eerlijke en betrouwbare dienstverlening is.
Vestiging