Except

Contactgegevens

Stadhuisplein 15
3012 AR, Rotterdam
info@except.nl
http://www.except.nl/nl/#Home

Contactpersoon: Tom Bosschaert

Sponsor Initiatief:-
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 1999
Einde Initiatief: –

Samenvatting

Wij adviseren voor, onderzoeken en ontwikkelen concepten en strategieen om bedrijven, steden en industrie te verduurzamen. We werken aan een breed scala aan projecten over de wereld, van een sushi menu tot het transformeren van steden, bedrijven, software en voedselsystemen.

Omschrijving

Except werkt aan strategie en concepten voor veerkrachtige en bloeiende oplossingen voor steden, bedrijven, en overheid. We bestaan uit een wereldwijd coöperatief van zo’n 30 duurzaamheidsstrategen, onderzoekers en ontwerpers. Samen brengen we visionaire organisaties bij elkaar en begeleiden de weg naar een duurzame toekomst met passie, kennis, en ervaring sinds 1999.

In het proces vertrouwen onze partners op ons om duurzaamheid inzichtelijk te maken, mee te innoveren, strategie en visies te ontwikkelen, te ontwerpen en te brengen naar uitvoer. Onze SiD systeem-methode maakt het proces helder van begin tot eind, en zorgt voor zowel korte termijn voordeel als lange termijn veerkracht. SiD neemt aspecten zoals de circulaire en bio-based economie, sociaal recht en crowd-based oplossingen integraal mee.

Except biedt daarbij oplossingen voor complexe problemen, uiteenlopend van nieuwe vormen van stadsontwikkeling en gebouwen, veerkrachtige bedrijven en industrie, voedsel, kennismanagement en educatie. We delen al onze kennis via open source licenties, en commiteren ons aan de meest vooruitstrevende duurzaamheidsprincipes.

Vestiging