DuurzameStudent

Contactgegevens

Marshalllaan 298
3527 TT Utrecht
hoofdredacteur@studentenvoormorgen.nl
www.duurzamestudent.nl

Contactpersoon: Peter van der Linden

Sponsor Initiatief:
Betrokken Organisaties: Studenten voor Morgen, het landelijke studentennetwerk voor een duurzame toekomst.
Start Initiatief: 2011
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Duurzamestudent.nl biedt duidelijke, inspirerende en concrete informatie over wat studenten kunnen met duurzame ontwikkeling op het gebied van studie & werk (onderwijs, carrière, stage, vrijwilligerswerk) en lifestyle (vrije tijd, shoppen, eten&drinken, wonen).

Omschrijving

Duurzamestudent.nl is hét online platform over duurzaamheid voor en door studenten. Met een enthousiast team van vrijwillige redacteurs laten we zien dat het geitenwollensokken-imago van duurzaamheid niet terecht is. Je kunt namelijk op veel toffe en creatieve manieren duurzaam bezig zijn, en daarover lees je alles op Duurzamestudent.nl! We publiceren allerlei verschillende artikelen, zoals inspirerende interviews in de rubriek Aanpakkers, heerlijke én betaalbare recepten en interessante columns. Ook plaatsen we regelmatig vacatures van organisaties die zich inzetten voor een duurzame toekomst.
Duurzamestudent.nl is een online magazine waaraan een brede groep studenten meewerkt. De site is persoonlijk van toon en bevat aansprekende voorbeelden en relevante tips die aansluiten bij de belevingswereld van studenten. Zo geven we informatie over leuke studies, maar ook duurzame tips voor de feestdagen of hippe duurzame uitgaansgelegenheden.
Duurzamestudent.nl is een project van Morgen – het studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Zowel Morgen als de redactie van DuurzameStudent wordt volledig door vrijwilligers gevormd. Meeschrijven of aansluiten kan altijd!

Vestiging