Duurzaam4life

Contactgegevens

Houtdreef 40
7051 SC Varsseveld
otto@duurzaam4life.com
www.duurzaam4life.com

Contactpersoon: Otto Willemsen

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2009
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Buurt initiatief om met elkaar duurzamer te worden. Resultaat o.a. 50 zonnepanelen in de wijk, succesvolle deelname aan het klimaatstraatfeest, in 2009 landelijk 2e en winnaar beste buren actie Gelderland.
2010 winnaar prijs nationaal groenfonds voor vergroening van de wijk

Omschrijving

Duurzaam4life wil bijdragen aan het vergroten van het aandeel duurzaamheid op basis van het rendement dat het oplevert. Dit door organisatie de vertaalslag te laten maken van het vage begrip duurzaamheid naar concrete maatregelen die business genereren en zorgen dat duurzaamheid ook iets is als generatiebestendig ondernemen.
Duurzaamheid wordt benaderd vanuit verschillende invalshoeken (bijv. Inkoop, Logistiek en Ketendenken, Afval en Energie, Materialen en Grondstoffen) door middel van het maken van een duurzaamheidsprofiel. Met dit profiel vergelijken we de actuele stand van zaken met de ambitie op deze gebieden en maken we slimme keuzes waar duurzaamheid in uw situatie kansen biedt. In dergelijke trajecten wordt geput uit de ervaring en kennis verschillende bedrijfskundige instrumenten en werkmethoden om zo het gedachtegoed vast te verankeren in uw organisatie.
Duurzaam4Life helpt overheden en industriële bedrijven in te zien dat het niet moeilijk is om te kiezen voor duurzaamheid, onder andere door inzet van het ontwikkelde klimaatwiel. Verder werken we met een aantal professionals aan een coöperatie die als organisatieadviesbureau van alle markten thuis is. Hierdoor zijn we in staat u ook in grotere trajecten te kunnen bedienen.

Vestiging