Duurzaam droomhuis

Contactgegevens

Prins Bernhardlaan 14
1862 EM Bergen NH
info@duurzaamdroomhuis.nl
www.duurzaamdroomhuis.nl/

Contactpersoon: Almar Fernhout

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2008
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Ruim en comfortabel wonen onbetaalbaar? Niet met Duurzaam Droomhuis, waarin de nieuwste ontwikkelingen in duurzaam bouwen verenigd worden. Sterker; het concept is ontstaan uit de wens goedkoop vrijstaand te kunnen bouwen

Omschrijving

Onze stichting heeft zich ten doel gesteld betaalbaar en energie-neutraal bouwen, wonen en leven in de breedste zin van het woord te ontwikkelen en te stimuleren. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame droom.
Door vanaf het eerste stadium van het ontwerp duurzame toepassingen te integreren kunnen we tegen een zeer geringe meerprijs veel energie besparen en zelfs opwekken.
Een optimale isolatie van de woning is de eerste stap en hieraan hechten wij dan ook zeer veel waarde. Er zijn tegenwoordig tal van natuurlijke en isolerende materialen voorhanden. Denk hierbij aan vlas, schapenwol, gemalen schelpen en geperst katoen van onder andere recyclede kleding.
Door gebruik te maken van zonnepanelen, zonneboilers, warmteterugwininstallaties en waar mogelijk, warmte- en koudeopslag, wekt u als duurzame woningbezitter uw eigen groene energie op!
De combinatie van bovengenoemde toepassingen levert forse besparingen op.
Bovendien werkt onze stichting samen met groene energie- en financieringsmaatschappijen waardoor u als koper/bezitter van een Duurzaam Droomhuis maximaal kunt profiteren van de fiscale en financiƫle mogelijkheden die er vandaag de dag voorhanden zijn.
Een gezond en comfortabel woon- en leefklimaat is van het grootste belang.

Vestiging