Deelwinkel

Contactgegevens

Molenpoort Passage
6511 Nijmegen
vraag@deelwinkel.com
www.deelwinkel.com

Contactpersoon: Juul Martin

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2015
Einde Initiatief: –

Samenvatting

De deelwinkel helpt je toegang te krijgen tot alles wat jij nodig hebt. Wat je ook zoekt, hulp of spullen, wij gaan er van uit dat er ergens iemand is die het met jou wil delen. In de deelwinkel zoeken we die persoon met jou en verbinden we jullie. Scheelt je bakken met geld en levert je leuke contacten op. Deelwinkel. Speciaalzaak voor gewoon delen.

Omschrijving

In de deelwinkel ontdek je hoe je toegang kunt krijgen tot alles wat je nodig hebt voor jezelf of voor je project. Leuke, slimme mensen helpen je op weg: Waar vind ik een boormachine? Ik heb een auto nodig, waar kan ik die lenen? Ik heb zelf zo veel spullen, wie kan ik er blij mee maken? Op die vragen krijg je antwoord in de Deelwinkel in Nijmegen.

Delen is een ander laten gebruiken wat je hebt, kunt of snapt. Iets uitlenen. Iets weggeven. Tips geven of iemand helpen. Samen iets gebruiken. Dat is allemaal delen. Soms wil iemand iets terug krijgen om met jou te delen, vaak ook niet. Delen doe je vast al met je buren en vrienden. Het is nu makkelijker dan ooit om ook met mensen die je nog niet kent te gaan delen. Want we hebben samen genoeg, en bijna iedereen vindt het leuk om te delen. Wie weet scheelt het je ook nog geld en ontmoet je leuke mensen.

Hier helpen we je op weg in de wereld van het delen.
Welkom in de Deelwinkel.

Vestiging