De Groene Lekkerbek

Contactgegevens

Steinweg 2
6367 GM Voerendaal
info@degroenelekkerbek.nl
www.degroenelekkerbek.nl

Contactpersoon: Norbert Huijts

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: Kasteelhoeve Puth, Gut Paulinenwäldchen
Start Initiatief: 2006
Einde Initiatief: –

Samenvatting

De Groene Lekkerbek is een bestelservice in Zuid-Limburg waar u wekelijks een zelf samengesteld pakket vol biologische groenten, fruit, zuivel en meer kunt bestellen.

Omschrijving

Deze bestelservice is een initiatief van de biologische boerenbedrijven Kasteelhoeve Puth te Voerendaal en Gut Paulinenwäldchen te Aken. Beide bedrijven zijn lid van de Euregionale producenten vereninging “Mergelwind”. Wij werken hard aan een gezondere manier van landbouw en veeteelt, waarbij natuur en economie hand in hand gaan. De producten die u kunt bestellen zijn zoveel mogelijk afkomstig van verschillende gecertificeerde biologische bedrijven in de Euregio, die aangesloten zijn bij de vereniging Mergelwind

Op onze webshop zijn groente,fruit en zuivel ook nog honderden andere levensmiddelen te bestellen. Van schoonmaakmiddelen tot conserven, van olie tot babyvoeding, van koffie tot chocolade. En nog veel meer. Wij leverenm uitsluitend gecertificeerde biologische producten. Dat betekent dat bij de productie geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De producten zijn gentechvrij en diervriendelijk geproduceerd.

Vestiging