De Groene Giraf

Contactgegevens

Laarderweg 306
1403 RR Bussum
info@groenegiraf.nl
http://www.degroenegiraf.nl/

Contactpersoon: Ilse Vlaming

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: 2011
Einde Initiatief: –

Samenvatting
De Groene Giraf is een stimuleringsprijs voor meer duurzaamheid en duurzame ontwikkeling, bedoelt voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvanglocaties en kinderopvangorganisaties in Nederland.
Daarnaast zet de Groene Giraf jaarlijks de drie koplopers in de branche in het zonnetje. De meest duurzame aanbieders van kinderopvang krijgen in november een Groene Giraf.

Omschrijving

Alle kinderen hebben recht op groen en gezond! Daarom helpt de Groene Giraf jouw kinderopvang met duurzaamheids tips. Zodat jullie kunnen bijdragen aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor alle kinderen. Hier en daar. Nu en later.
Met de speciaal voor de kinderopvang ontwikkelde Duurzaamheid-checklist krijg je concrete en praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Zorg dat jouw kinderopvang klaar is voor de toekomst, vraag de checklist aan!
De Groene Giraf geeft workshops, advies, organiseert studiedagen en zet groene kinderopvang op de kaart. Letterlijk via deze website én figuurlijk. Om de duurzame beweging in de kinderopvang te vergroten, blijft de Groene Giraf nieuwe acties en samenwerkingsverbanden opzetten met partijen in en buiten de kinderopvangbranche. Samenwerking met jouw kinderopvang begint met een vrijblijvend gesprek. Omdat iedere klant en klantwens anders is, verkennen we eerst de wensen en behoeften en maken we daarna afspraken over inzet en kosten.

Vestiging