ConnectingFriends.NET

Contactgegevens

Achterstekamp 31
9301 RB RODEN
Mail: info@connectingfriends.net
Website: http://www.connectingfriends.net

Contactpersoon: Jan van Bon

Sponsors Initiatief: www.driedenkstappen.nl en www.inform-it.org
Betrokken organisaties: –

Start Initiatief: 2014
Einde Initiatief: –

Samenvatting
ConnectingFriends.NET is een platform voor gastvrije reizigers in de tweede helft van het leven, die elkaar een gastvrij onthaal en verblijf bieden tijdens hun reizen, zonder elkaar daarvoor kosten in rekening te brengen. ConnectingFriends.NET is een social enterprise; de exploitatieoverschotten worden gebruikt om goede doelen mee te financieren die door de leden zijn ingebracht en gekozen.

Omschrijving

Als lid van het platform beleef je – precies zo vaak als jij zelf wilt – échte ontmoetingen met gastvrije reizigers in je eigen huis of thuis bij vrienden van vrienden, bespaar je op kosten van maaltijden en overnachtingen buiten de deur én draag je bij aan een betere wereld. Een échte ontmoeting kost geen geld. Gastvrije reizigers betalen elkaar dus niets.
Alles op dit platform is gericht op echte ontmoetingen tussen gastvrije reizigers over de hele wereld. Dat zijn stellen en alleenstaanden in de tweede helft van het leven, met ruimte in hun huis én in hun hart voor anderen.
Of je een ontmoeting combineert met een zakelijk, persoonlijk of recreatief doel is jouw keuze. Ga je bij iemand op bezoek of nodig je iemand uit bij jou thuis? Doe je dit alleen of samen met je partner of met een vriend/vriendin? Dat bepaal je allemaal zelf. Details hierover, verder op deze pagina. Weet je voldoende en wil je graag lid worden? Meld je dan gratis aan. Iemand uit het netwerk neemt contact met je op.
Het netwerk biedt niet alleen prachtige kansen op boeiende ontmoetingen voor stellen. Ook de voortdurend groeiende groep alleenstaanden vindt bij ConnectingFriends.NET op een prettige manier nieuwe vrienden en vriendinnen. In de komende decennia neemt naar verwachting ook het aantal huishoudens met drie of meer huisgenoten in de tweede helft van het leven toe. Hoe je ook woont of je leven invult, het lidmaatschap van ConnectingFriends.NET is een individuele keuze.

Bereik
Hoeveel mensen zijn er bij de organisatie van het project betrokken? 1-5
Hoeveel Mensen bereikt u er mee? 100-500

Onderzoek
Wil wel meewerken aan onderzoek door studenten.

Vestiging