Books 4 Life

Contactgegevens

info@books4life.nl
www.books4life.nl/

Contactpersoon: Diny Albers, Martien van Ee, Jan van Gompel, Ingrid Kemps, Hans Kessens, Anja van Kleef, Hester Klein Tijssink en Toon van Rijnsoever

Sponsor Initiatief: Universiteit van Tilburg, de Universiteit van Maastricht, de Universiteit van Utrecht, Vredesburo Eindhoven, Lunet zorg, de Waarmakerij.
Betrokken Organisaties:
Start Initiatief: 2005
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Dé tweedehands boekwinkels voor het goede doel.
Tweedehands boeken kopen bij Books 4 Life betekent dat u het goede doel steunt. U kunt bij ons boeken kopen voor een prikkie en u doet daarmee ook nog iets goeds. Wist u dat 90% van onze inkomsten besteed wordt aan goede doelen?

Omschrijving

Wij beginnen winkels in een ruimte wat ter beschikking wordt gesteld door een partner – bijvoorbeeld universiteit of bibliotheek. We zamelen boeken in en bieden ze dan in onze winkel aan. 90% van de opbrengst gaat naar het goede doel: Amnesty, Oxfam Novib en verschillende kleinschalige projecten, uitgekozen door de eigen vrijwilligers. En dit alles wordt volledig door vrijwilligers gedaan.
Met uw aankoop steunt u niet alleen het goede doel, u heeft er ook nog plezier van en de boeken een tweede leven. Wij stimuleren het hergebruik door tweedehands boeken in te zamelen en tegen een eerlijke prijs te verkopen. De tweedehands boeken krijgen zo een hele goede bestemming!