Better places

Contactgegevens

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
info@betterplaces.nl
www.betterplaces.nl/

Contactpersoon: Riksjaonline B.V.

Sponsor Initiatief:-
Betrokken Organisaties: Riksjaonline B.V.
Start Initiatief: 2014
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Better Places brengt reizigers die graag buiten de gebaande paden reizen in contact met lokale reisexperts in Azie, Afrika en Latijns Amerika. Deze ervaren professionals kennen de bestemming waar zij wonen door en door. Zij laten je kennismaken met de lokale bevolking, authentieke hotelletjes, bijzondere trektochten en de gezellige restaurantjes met lokale gerechten. Samen met je lokale reisexperts stel je je ideale reis samen.

Omschrijving

Belangrijke criteria in de keuze van onze partners zijn dat zij een passie hebben voor reizen en het land waar zij wonen goed kennen. Al onze partners werken op een duurzame manier en zullen eind 2014 het partnerniveau van Travelife voor touroperators hebben bereikt. Travelife is een internationaal erkende certificering op het gebied van duurzaamheid. Uit ervaring blijkt dat juist touroperators die op een duurzame manier werken reiservaringen bieden die je niet snel zult vergeten.
Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Er zijn zoveel mooie duurzame reisinitiatieven die de markt niet goed bereiken, dáár willen wij wat aan doen.
Better Places heeft als doelstelling om Nederlandse reizigers een unieke vakantie te bieden door het promoten van reisproducten van lokale touroperators en kleinschalige/unieke toerisme initiatieven. Op deze manier komen de inkomsten zoveel mogelijk op de bestemming en bij de lokale bevolking terecht.

Vestiging