Bejo

Contactgegevens

Hazenkoog 39
1822 BS Alkmaar
info@bejodruk.nl
http://www.bejodruk.nl/

Contactpersoon: Fake Groeneveld & Ronald Keesman

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: –
Start Initiatief: –
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Duurzaam winkelen verovert de wereld en wij zijn vast begonnen, in Alkmaar!

Omschrijving

Bejo druk & print is een full-service grafimediabedrijf dat producten en diensten levert aan het MKB, de (semi-)overheid, grafisch ontwerpers en communicatiebureau’s.
De medewekers van Bejo bundelen een berg aan ervaring, kennis en liefde voor het vak; in combinatie met de moderne apparatuur waarover zij kunnen beschikken, levert dit een zeer divers pakket aan media-uitingen op. Wij vinden het een uitdaging om aan uw wensen te voldoen.
Kwaliteit en levertijd zijn belangrijke aspecten in de productie. Ook de vraag hoe we zo milieuvriendelijk mogelijk kunnen produceren, houdt ons bezig.
Uw papierkeuze, de bedrukking, afwerking e.d. zijn van invloed op de CO2-uitstoot. Het Duitse bedrijf ClimatePartner ontwikkelde een rekenmodel voor de grafische bedrijfstak waarmee we die uitstoot nauwkeurig kunnen berekenen. Die emissies kunnen wij vervolgens voor u compenseren. Zodra dat gebeurd is, krijgt uw order het stempel ‘klimaatneutraal’ en kunt u dit vermelden op uw drukwerk. Samen met uw factuur ontvangt u een certificaat waarop duidelijk staat vermeld hoeveel CO2-uitstoot er door uw order is ontstaan en op welke wijze die emissies zijn gecompenseerd. Alle inspanningen die Bejo gedaan heeft, zorgen er voor dat de kosten alleszins redelijk zijn. Op verzoek rekenen wij dit graag voor u uit.

Vestiging