Bambook

Contactgegevens

Geerestein 8
6714 DL Ede
info@bambook.nl
www.bambook.nl

Contactpersoon: Richard Aangeenbrug

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2014
Einde Initiatief: –

Samenvatting

Bambook is opgezet door vier jonge ondernemers. Het is de combinatie van twee producten: Het schrift en het whiteboard. Je kunt in Bambook schrijven zoals je gewend bent in een schrift, maar je kunt het schrift weer uitvegen zoals op een whiteboard. Ontzettend duurzaam dus. Keer op keer je schrift herbruiken!

Omschrijving

Een aantal maanden geleden is Bambook begonnen met het ontwerpen van een nieuw product. Waar keer op keer een nieuw schrift of kladblok kopen als je aan één schrift genoeg hebt? Na maanden van ontwerpen en testen kwam er een oplossing: Het uitwisbare schrift. Bambook brengt het beste van een schrift en een whiteboard naar boven. Ideaal voor de kortere aantekeningen. Handig voor studenten, als hulpmiddel en gadget, maar zeker ook voor bedrijven die bezig willen zijn met duurzaamheid.

Met de naam Bambook willen we duurzaamheid uitstralen. Bamboe is een van de weinige onuitputtelijke duurzame grondstoffen op aarde. Momenteel is Bambook vooral duurzaam in het gebruik. Maar door structurele innovatie en verbeteringen willen we Bambook zo duurzaam mogelijk maken. Door bijvoorbeeld de mogelijkheden te onderzoeken voor duurzaam bamboepapier of een omslag voorzien van Bamboe. Allemaal ambitie voor de langere termijn. Bambook richt zich op ieder persoon die zich bezig houdt met duurzaamheid. Dit kan van scholieren en studenten tot personen in het bedrijfsleven.

Vestiging