Awearness Fashion

Contactgegevens

IJsvogel 58
6988 Lathum
info@awearness-fashion.nl
www.awearness-fashion.nl/

Contactpersoon: Jeannette Ooink

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: Hasmik Matevosyan
Start Initiatief: 2009
Einde Initiatief: –

Samenvatting
(Stichting) Awearness Fashion is een platform voor promotie en presentatie van duurzaamheid in mode. Ze organiseren workshops, lezingen, expertmeetings, fair fashionshows en bieden op hun website een informatieplatform aan.

Omschrijving

De iniatiefnemers Wilma Mulder en Jeannette Ooink geloven in de kracht van storytelling. Het vertellen van het verhaal achter een kledingstuk op inspirerende, verbindende en verrassende manieren, zodat de consument, de retailer, de student, de docent, de financier en de ontwerper vervolgens hun eigen duurzame keuzes kunnen maken. Ze doen dit door het organiseren van workshops, lezingen, expertmeetings (in samenwerking met fashion experts), fair fashionshows maar ook door op hun website een informatieplatform te bieden.
Awearness Fashion gelooft in positieve berichtgeving en vrije inkoopkeuzes op basis van transparante, toegankelijke informatie. Wij zijn een consument gericht platform en worden voor onze voorlichtingscampagnes, lezingen en workshops gevraagd door overheden, retailers en andere belanghebbenden.

Vestiging