1procentclub

Contactgegevens

’s Gravenhekje 1a
1011 TG Amsterdam
info@onepercentclub.com
www.onepercentclub.com

Contactpersoon: Marleen Holtkamp

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 2000
Einde Initiatief: –

Samenvatting

1%Club is hét crowdfunding platform voor goede ideeën. En met goed bedoelen we ook goed. Goed voor jou, maar vooral voor je omgeving en het liefst voor de hele wereld. Via 1%Club kan je op een makkelijke en leuke manier je omgeving online mobiliseren om geld en kennis in te zamelen voor je idee. Zo wordt een goed idee een succesvolle campagne. Via 1%Club maken al deze ideeën samen een wereld van verschil.

Omschrijving

Onze passie is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen een positieve verandering teweeg te brengen in hun omgeving, stad, land – of zelfs in de hele wereld. Want wij geloven dat gewone mensen in staat zijn tot buitengewone prestaties.

Van het verlichten van een Keniaans dorp met LED-lampjes, het rennen van een marathon voor een fietsproject in Bangladesh tot het organiseren van schaaklessen voor autistische kinderen in Amsterdam.

En wij maken het super-simpel voor je.

Via 1%Club kan je online op een makkelijke en leuke manier je omgeving mobiliseren om geld en kennis in te zamelen voor jouw idee. Zo wordt je idee een succesvolle campagne. En al die goede ideeën samen vormen 1%Club.

Zo maken we een wereld van verschil.

Vestiging