Little green dress Kledingruil

Contactgegevens

Busken Huetstraat 28
3532 GV Utrecht
info@littlegreendress.nl
littlegreendress.nl/

Contactpersoon: Maartje Maas

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: Sympany, Lush, BewustGoed, Just Nuts, Tanja Hoff styling, Mariske Krijgsman Fotografie, Fanny Evers Communicatie
Start Initiatief: 2009
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Van ruilen komt huilen zei je moeder vroeger. Onze ruilfeestjes bewijzen het tegendeel; van ruilen wordt iedereen beter! Jij een opgeruimde kledingkast en iemand anders blij met jouw kleding. En vica versa natuurlijk. Grote grijns gegarandeerd!

Omschrijving

Naast goed voor mensen, en hun portomonnee, is kleding ruilen ook goed voor het milieu. Er belanden jaarlijks miljoenen kilo’s textiel op de afvalberg. Met onze kledingruilfeesten geven we kleding een tweede leven en verminderen we de afvalberg!
Bij binnenkomst kun je je kleding bij ons inleveren. Wij hangen het allemaal aan de kledingrekken en stallen de accessoires netjes uit. Daarna mag je gaan passen! Hang de kleding na het passen wel weer terug, zo kunnen andere het ook passen. Als iedereen is uitgepast, hang je de kleding die je wilt hebben aan een leeg rek.
Deze kleding zullen we gaan verdelen onder de deelnemers. Ben je de enige die iets wilt hebben? Dan krijg je het meteen mee. Zijn er meer gegadigden, dan loten we er om. De kleding die overblijft schenken we aan Stichting Humana. Zo komt echt alle kleding goed terecht!

Vestiging