ICOVA

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP Amsterdam
Westpoort nr. 1097
info@icova.nl
http://www.icova.nl/web/Home.htm

Contactpersoon: –

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: Shanks Group
Start Initiatief: 2002
Einde Initiatief: –

Samenvatting
De Icova-groep is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiedragers (zogenaamde ‘pellets’) produceren. Wij maken wat van uw afval.

Omschrijving

Misschien kent u ons van de afvalcontainers voor bouw- en sloopafval op straat of ziet u onze vrachtwagens wel eens een glasbak legen. Het zijn maar twee van de talloze mogelijkheden. Bedrijven en instellingen bieden wij een totaaloplossing op maat voor hun afval. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een afvalcontainer.
Total Care
Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen. Wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieu behoren wij tot de top-3 van gecertificeerde bedrijven in de afval- en reststoffenbranche.
Innovatie zit in onze genen
Afval gaat als grondstof voor de energiesector een steeds belangrijker rol spelen. Icova heeft dat al vroeg ingezien. We bouwden als eerste in Europa een fabriek om hoogwaardige brandstof te produceren uit afval. Of wat denkt u van een (ondergrondse)afvalperscontainer die een sms stuurt als hij bijna vol zit? Afvaltransport doen wij niet alleen over de weg, maar ook via ondergrondse afzuigtechnieken en over water.

Vestiging